PERSONLIGT - ENKELT - FÖR ALLA

OM OSS

DETTA ÄR VI

TOP3D är en svensk leverantör av 3D-utskrifter av högsta kvalitet med visionen att våra kunder endast ska behöva TOP3D som 3D-printingleverantör. Vi arbetar ständigt med att kunna erbjuda det största biblioteket av material, processer och efterbearbetning på marknaden, med den högsta kvalitén och till marknadens lägsta priser. Detta kan vi göra tack vare att vi både arbetar med intern och extern tillverkning tillsammans med våra noga utvalda och kvalitétssäkrade leverantörer.

Genom ett tätt och personligt samarbete med er som kund får ni tillgång till vår gedigna erfarenhet och kunskap inom 3D-printing av metall, plast och komposit samt de efterföljande processteg som krävs för att uppnå de krav ni har på era komponenter. Vår interna 3d-printingkapacitet möjliggör snabba leveranser till er som kunder och i plast kan vi i vissa fall i Göteborg också erbjuda leverans nästa dag.

Vi på TOP3D erbjuder alltid er kunder den bästa lösning vad gäller process, material och efterbehandling och, vilket vi är ensamma om på marknaden, förespråkar vi därför aldrig vår interna kapacitet framför en bättre extern lösning.

Vi arbetar ständigt med att förbättra och utöka vår material- och processportfolio för att kunna hantera ännu fler kundönskemål med specifika krav. Är det någonting i vårt utbud som ni saknar så är vi jätteglada om ni säger till för oftast kan vi lösa det för er ändå då hela vårt erbjudande inte ligger med på vår hemsida. Vi har ett nära och långvarigt samarbete med våra kunder och för oss är det väldigt viktigt att vi fortsätter med det. Hos oss får ni ett skräddarsytt 3d-printingerbjudande som är specifikt anpassad för ert projekt och er produkt.

Med vänlig hälsning,

Vi på TOP3D

ESD står för elektrostatisk urladdning (Electrostatic Discharge), vilket är en plötslig överföring av elektricitet mellan två elektriskt laddade objekt orsakad av direkt kontakt eller genom ett elektriskt fält. Detta fenomen kan orsaka skador på elektroniska komponenter och kretsar, eftersom de ofta är känsliga för små laddningar. För att skydda mot ESD-skador används ofta antistatiska material, jordningsmetoder och andra förebyggande åtgärder inom elektronikindustrin.

en bild som representerar att man har 100% infilrate när man beställer 3d utskrift
en bild som representerar att man har 0% infilrate när man beställer 3d utskrift

Ett CAD-program, vilket står för ”Computer-Aided Design,” är en viktig komponent när det gäller att beställa 3D-utskrifter för industriella ändamål. CAD-program är specialiserade mjukvaror som används för att skapa detaljerade och exakta digitala modeller av objekt, komponenter eller prototyper. Dessa digitala modeller fungerar som grundläggande ritningar eller konstruktioner som behövs för att framställa fysiska föremål med hjälp av 3D-utskriftsteknik.

.STL (stereolitografi) är ett filformat som används för att representera 3D-geometri, särskilt ytor som består av trianglar. Det är ett vanligt format inom 3D-utskrift och används för att beskriva modeller som ska skrivas ut i 3D-skrivare.

.STEP (Standard for the Exchange of Product Data) är en standard för att utbyta 3D-modeller och produktdata mellan olika CAD (Computer-Aided Design) program. Det är ett vanligt format inom industrin och används för att överföra detaljerade 3D-modeller av komponenter och produkter.