PERSONLIGT - ENKELT - FÖR ALLA

OM OSS

DETTA ÄR VI

TOP3D är en svensk leverantör av 3D-utskrifter av högsta kvalitet med visionen att våra kunder endast ska behöva TOP3D som 3D-printingleverantör. Vi arbetar ständigt med att kunna erbjuda det största biblioteket av material, processer och efterbearbetning på marknaden, med den högsta kvalitén och till marknadens lägsta priser. Detta kan vi göra tack vare att vi både arbetar med intern och extern tillverkning tillsammans med våra noga utvalda och kvalitétssäkrade leverantörer.

Genom ett tätt och personligt samarbete med er som kund får ni tillgång till vår gedigna erfarenhet och kunskap inom 3D-printing av metall, plast och komposit samt de efterföljande processteg som krävs för att uppnå de krav ni har på era komponenter. Vår interna 3d-printingkapacitet möjliggör snabba leveranser till er som kunder och i plast kan vi i vissa fall i Göteborg också erbjuda leverans nästa dag.

Vi på TOP3D erbjuder alltid er kunder den bästa lösning vad gäller process, material och efterbehandling och, vilket vi är ensamma om på marknaden, förespråkar vi därför aldrig vår interna kapacitet framför en bättre extern lösning.

Vi arbetar ständigt med att förbättra och utöka vår material- och processportfolio för att kunna hantera ännu fler kundönskemål med specifika krav. Är det någonting i vårt utbud som ni saknar så är vi jätteglada om ni säger till för oftast kan vi lösa det för er ändå då hela vårt erbjudande inte ligger med på vår hemsida. Vi har ett nära och långvarigt samarbete med våra kunder och för oss är det väldigt viktigt att vi fortsätter med det. Hos oss får ni ett skräddarsytt 3d-printingerbjudande som är specifikt anpassad för ert projekt och er produkt.

Med vänlig hälsning,

Vi på TOP3D