3D Printing Stockholm

Alternativa conveniente nella produzione di componenti
Sommario
- ELEVATA COMPLESSITÀ - GRANDI NUMERI -

3D-utskriftstjänst i Stockholm

Vi på TOP3D erbjuder den mest pålitliga och innovativa 3D-utskriftstjänsten i Stockholm för att uppfylla våra kunders behov och krav. Vi är specialiserade på att skapa högkvalitativa prototyper, modeller och slutprodukter med hjälp av den senaste tekniken och materialen som finns tillgängliga på marknaden.

TOP3D hjälper er med 3D Printing i Stockholm
Komponent utskriven med 3D Printing

Material av högsta kvalitet

Vi erbjuder ett brett utbud av material av högsta kvalitet för våra 3D-utskrifter, inklusive SL, SLA, MJF, Legante a getto med mera. Vi garanterar att varje produkt vi producerar med hjälp av 3D Printing är av högsta standard och uppfyller våra kunders förväntningar.

Anpassade prototyper och modeller

Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig att skapa anpassade 3D-modeller och prototyper enligt dina specifika behov och krav. Vi kan också göra justeringar och förbättringar på befintliga modeller för att uppfylla dina krav och förbättra dess funktionalitet.

Cosa si può produrre con la stampa 3D?

Questi sono alcuni esempi di tipologie di prodotti realizzati con la stampa 3D:

  • Prodotti di consumo (occhiali, scarpe, prodotti di design e complementi d'arredo)
  • Prodotti industriali (utensili, prototipi, prodotti finiti, utensili, pezzi di ricambio)
  • Prodotti per la cura dei denti
  • Prodotti sanitari (protesi, impianti e ausili)
  • Ricostruzione di oggetti preistorici e storici (ossa di dinosauro, fossili, statue, oggetti antichi)
  • Oggetti di scena nel cinema e nel teatro


Quando si produce qualcosa con la stampa 3D, è molto importante scegliere il giusto processo e il giusto materiale. Pertanto, abbiamo cercato di raccogliere informazioni al riguardo in modo che tu, il lettore, possa facilmente scegliere quello giusto processo e combinazione di materiali per la produzione dei tuoi particolari. I materiali comunemente presenti nella stampa 3D sono metallo E plastica.

Snabb och tillförlitlig leveranstjänst

Vi erbjuder också en snabb och tillförlitlig leveranstjänst i Stockholm och omgivande områden. Vi garanterar att du får din produkt i tid och till högsta kvalitet.

Varför välja TOP3D för din 3D-utskrift?

Vi är stolta över att vara en av de mest pålitliga och professionella 3D-utskriftsleverantörerna i Stockholm. Vi strävar alltid efter att leverera den mest innovativa och högkvalitativa 3D-utskriftstjänsten som möter våra kunders behov och krav. Kontakta oss idag för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa högkvalitativa produkter och prototyper med vår 3D-utskriftstjänst i Stockholm.

Kontakta oss för 3D printing i Stockholm!

Vi hjälper dig eller ditt företag med 3D printing i Göteborg, Stockholm, Malmo, Jönköping och resten av Sverige vid framtagande av kostnadseffektiva modeller, prototyper och slutprodukter. Du är varmt välkommen att Contattaci om du vill ordina una stampa 3D o se hai domande!